Tarina

”Saimme kaksi vuotta sitten puolisoni kanssa ensimmäisen lapsemme ja opeteltavaksi tuli täysin uusia asioita. Lapsen tietojen helppo tallennus ja jakaminen turvallisesti on haastavaa – miltein mahdotonta! Meillä oli valokuvia ja videoita monissa laitteissa sekä niitä jaettiin todella monella eri tavalla sukulaisille. Meistä tuntui, että muistot vain hautautuivat loputtomiin WhatsApp-keskusteluihin ja muiden valokuvien joukkoon. Päädyimme siihen, että julkiset sosiaalisen median palvelut eivät ole meidän lapsemme muistojen tallennuspaikka. Kaipasimme yhtä selkeää turvallista tapaa saada muistot järjestykseen.

Lisäksi etsimme uusina vanhempina paljon tietoa vanhemmuudesta ja kasvatuksesta. Internet on täynnä tietoa, mutta emme tienneet, että mikä siitä oli oikeasti laadukasta. Kaipasimme selkeää ja kattavaa paikkaa tiedon hankinnalle. Kehitämme Kiddayhin myös apua tähän ongelmaan.

Päätimme yhdessä ystäväni Juho Nieminen kanssa ratkaista tämän monia lapsiperheitä koskevan ongelman. Perustimme Kiddayn ja kokosimme loistavan tiimin ideamme jalostamiseksi ja toteuttamiseksi. Kidday on suomalainen innovaatio lapsiperheille jokapäiväisten asioiden hoitamiseen yhden turvallisen sovelluksen avulla.

Toivottavasti Kidday tarjoaa teidän perheelle helppoutta ja turvaa.”

Ystävällisesti,
Shamil Seifulla, Kiddayn perustaja

Juho Nieminen

Toimitusjohtaja, perustajaosakas

+358 50 338 5016,
juho.nieminen@muntius.fi

Shamil Seifulla

Talousjohtaja, perustajaosakas

+358 50 500 5559,
shamil.seifulla@muntius.fi

Minna Tarkkala

Markkinointipäällikkö

+358 40 687 4480,
minna.tarkkala@muntius.fi

Timsa Uotila

Teknologiajohtaja, pääkehittäjä

Teemu Juvonen

Ohjelmistokehittäjä

Simo Maunula

Ohjelmistokehittäjä

Bachir Khiati

Ohjelmistokehittäjä

Paavo Hemmo

Ohjelmistokehittäjä

Juha Aalto

Graafinen suunnittelija